'Ajax vindt vijftien miljoen euro niet genoeg en wil meer hebben voor Neres'

'Ajax vindt vijftien miljoen euro niet genoeg en wil meer hebben voor Neres'

10 januari - 12:37 Laatste update: 12:39
Eredivisie 0 Reacties

Opnieuw wordt David Neres nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek bij Ajax. Volgens het Braziliaanse UOL hanteren de Amsterdammers een vraagprijs van twintig miljoen euro. In een eerder stadium zou Shakthar Donetsk vijftien miljoen hebben geboden op de buitenspeler.  

Neres komt sinds 2017 uit voor de hoofdstedelingen. Waar hij in zijn eerste jaren nog een belangrijke basisspeler was, is zijn rol dit seizoen beperkt. Door de moordende concurrentie voorin - Dusan Tadic en Antony krijgen de voorkeur op de flanken - komt hij maar mondjesmaat tot minuten voor de hoofdmacht. Zijn tot medio 2023 doorlopende contract is af te kopen voor twintig miljoen, meldt het Zuid-Amerikaanse medium.  

Volgens UOL heeft Ajax in 'de afgelopen dagen' een bod van vijftien miljoen euro van de Oekraïense topclub afgewezen. Het ziet er naar uit dat Neres in de komende maanden Ajax gaat verlaten. Als vervanger heeft de regerend landskampioen Steven Bergwijn op de korrel, die al eerder zes jaar in de jeugdopleiding van Ajax speelde. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie