Nieuws

Volgende klap voor Valencia: degradatiekandidaat verliest én raakt Kluivert kwijt

Volgende klap voor Valencia: degradatiekandidaat verliest én raakt Kluivert kwijt

10-04-2023 13:41

Degradatiekandiaat Valencia CF moet de volgende harde klap incasseren: Justin Kluivert staat voorlopig niet aan de aftrap. De Nederlandse aanvaller raakte geblesseerd in het duel met Almeria, dat ook nog eens verloren ging.

Volgens Spaanse berichtgeving heeft Kluivert een hamstringblessure opgelopen en is de aanvaller de komende weken niet inzetbaar. Trainer Ruben Barája bevestigde dat nieuws al enigszins na de wedstrijd. "Hij is er een tijd uit. Dat is balen, want hij is een van onze belangrijkste spelers."

Kluivert ging na ruim een half uur spelen naar de grond en leek een strafschop te verdienen voor Valencia, maar door de VAR werd het besluit teruggedraaid. Valencia staat op de achttiende plaats en ziet een gat van twee punten met nummer zeventien Real Valladolid. Valencia heeft nog tien wedstrijden de tijd om een plek te stijgen: de nummers achttien tot en met twintig degraderen uit de Primera División.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!