Vormer uit zijn lijden verlost bij Club Brugge: 'Een verschrikkelijke tijd gehad'

Vormer uit zijn lijden verlost bij Club Brugge: 'Een verschrikkelijke tijd gehad'

Ruud Vormer is blij dat hij met Alfred Schreuder een nieuwe trainer heeft bij Club Brugge. Philippe Clement verruilde de Belgisch kampioen voor AS Monaco en de middenvelder is niet rouwig om het vertrek van zijn oud-coach.

Vormer werd sinds de start van dit seizoen geregeld buiten de basiself gelaten, terwijl hij op papier nog altijd eerste aanvoerder was onder Clement. De Nederlander erkent dat er nieuw elan is, nu Schreuder voor de groep staat. "Daar kunnen we eerlijk over zijn", stelt hij in gesprek met de NOS.

Hoewel Vormer steeds vaker gepasseerd werd, dacht hij nooit aan een vertrek bij Club Brugge. "Ik heb het naar mijn zin hier." Toch is de viervoudig international blij met de trainerswissel. "De laatste maanden zijn natuurlijk wat lastiger geweest, maar Club Brugge is wel mijn ding. Maar ik heb wel een verschrikkelijke tijd gehad." 

Blauw-Zwart hervat aanstaande zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen STVV, dat Shinji Kagawa aantrok. De ploeg van Schreuder staat zeven punten achter koploper Union Sint-Gillis. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie