Nieuws

Valverde mogelijk in de problemen: Baena en Villarreal dienen tóch klacht in

Valverde mogelijk in de problemen: Baena en Villarreal dienen tóch klacht in

10-04-2023 09:44

Het incident tussen Federico Valverde en Alex Baena krijgt toch een staartje. De middenvelder van Real Madrid zou slaags zijn geraakt met de speler van Villarreal door kwetsende woorden over zijn ongeboren kindje. Eerder werd nog bericht dat er geen aanklacht wordt ingediend door Baena, maar dat is wel het geval.

Real Madrid verloor dit weekend verrassend van Villarreal en Valverde kreeg het tijdens de wedstrijd al aan de stok met Baena. De speler van Villarreal zou in januari hebben gezegd dat Valverde 'niet moet huilen als zijn zoon niet wordt geboren'. Dat kwam hard aan bij de Uruguayaan, aangezien zijn vrouw destijds problemen had met de zwangerschap.

Valverde zou Baena na het duel hebben opgewacht bij de spelersbus en heeft vervolgens klappen gegeven. Villarreal zegt videobeelden te hebben van het incident en steunt de eigen speler. 'Na te zijn geconfronteerd met deze actie heeft de speler besloten aangifte te doen bij de politie. Nogmaals, Villarreal CF verwerpt elke daad van geweld en gelooft heilig in de versie van de gebeurtenissen van de speler en zal hem tijdens dit proces ondersteunen', laat de club weten in een statement.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!