Feyenoord en supportersvereniging halen bijna 150.000 euro op voor familie Gyan

Feyenoord en supportersvereniging halen bijna 150.000 euro op voor familie Gyan

10 januari - 11:30
Eredivisie 0 Reacties

Feyenoord onthult maandagochtend het bedrag dat is opgehaald voor de familie van de overleden Christian Gyan. De donatiecampagne sloot zondagavond om 19.08 uur en er is sinds Oudjaarsdag 147.307,90 euro opgehaald.

Op 29 december werd bekend dat Gyan na een ziektebed overleden was. De Ghanees was een cultheld in Rotterdam-Zuid, waardoor er voor zijn familie  een crowdfundingsactie werd opgezet om de uitvaart van te betalen en de familie financieel te ondersteunen. Feyenoord en supportersvereniging FSV De Feijenoorder sloegen de handen ineen en de campagne werd een groot succes.

'Feyenoord, FSV De Feijenoorder en de familie Gyan zijn zeer dankbaar voor alle donaties', schrijft Feyenoord op de officiële kanalen. Feyenoord-supporters krijgen de kans om Gyan een laatste eer te bewijzen. Op 22 januari vindt de uitvaart in kleine kring plaats, maar 'de familie vindt het echter belangrijk dat de door Christian zo geliefde supporters, die op hun beurt ook van hem hielden, op een waardige manier afscheid van hem kunnen nemen', klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie