Transfernieuws

'PSV wil Sangaré behouden en laat Newcastle-belangstelling links liggen'

'PSV wil Sangaré behouden en laat Newcastle-belangstelling links liggen'

10-01-2022 11:00

Ibrahim Sangaré is ook na januari speler van PSV. Althans, dat meldt het Eindhovens Dagblad, dat schrijft dat de Eindhovenaren niet van plan zijn om de steunpilaar te laten vertrekken.

De Ivoriaan is bij PSV bezig aan een ijzersterk seizoen en heeft daarmee de interesse gewekt van veel buitenlandse clubs. Naar verluidt is Newcastle United het meest concreet, maar volgens het ED 'past hij in de plannen van de tweede seizoenshelft' bij PSV. Mocht Sangaré onverhoopt toch een transfer maken, dan heeft hij zijn laatste wedstrijd in het Philips Stadion waarschijnlijk al gespeeld. De middenvelder is in januari met Ivoorkust actief op de Afrika Cup. 

Sangaré beschikt nog over een contract tot medio 2025 in Eindhoven, waardoor PSV kan cashen bij een eventuele verkoop in de zomer. De defensieve middenvelder werd in de zomer van 2020 voor zeven miljoen euro gekocht, maar door zijn sterke spel ligt zijn marktwaarde intussen veel hoger dan dat. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!