Nieuws

'Villarreal en Baena dienen geen aanklacht in na klap van Valverde'

'Villarreal en Baena dienen geen aanklacht in na klap van Valverde'

09-04-2023 13:45

Alex Baena en Villarreal CF zijn niet van plan een klacht in te dienen nadat Federico Valverde een klap uitdeelde aan de speler. Baeña zou beledigende teksten over het ongeboren kindje van Valverde hebben geuit, maar ontkent dat zelf.

Zowel de club als de speler willen het incident laten voor wat het is en zich niet melden bij de spelerscommissie, weet AS. Het werd zondag bekend dat Valverde slaags zou zijn geraakt met Baena. De speler van Villarreal zou in januari hebben verwezen naar het ongeboren kindje van Valverde. De vrouw van de Real Madrid-speler had destijds complicaties met haar zwangerschap. "Huil maar nu je zoon niet geboren gaat worden", zou Baena destijds hebben gezegd.

Valverde lag zaterdag tijdens het duel met Villarreal al overhoop met Baena en vertelde de speler dat hij hem na het duel zou opwachten. Dat is dan ook gebeurd. Ook goed nieuws: het gaat inmiddels goed met de zwangerschap van de vrouw van Valverde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!