Transfernieuws

'Manchester United wil WK-winnaar en Ecuadoriaan van Brighton overnemen'

'Manchester United wil WK-winnaar en Ecuadoriaan van Brighton overnemen'

09-04-2023 12:35

Manchester United wil graag het Brighton-duo Moises Caicedo en Alexis Mac Allister naar Old Trafford halen. De Ecuadoriaanse middenvelder en de Argentijnse wereldkampioen moeten als stand-in van Casemiro en Christian Eriksen dienen. 

Volgens The Telegraph heeft United het gemis van Casemiro en Eriksen meer dan gevoeld in de laatste weken. Casemiro pakte een aantal keer rood en Eriksen stond twee maanden aan de kant met een blessure. The Red Devils vinden het middenveld zonder de Deen en de Braziliaan te kwetsbaar en hopen daar in de zomer verandering in te brengen.

Het medium meldt dat het middenveld de hoogste prioriteit kent bij United om versterkingen voor te regelen, naast de spitsenpositie. Op het moment speelt Bruno Fernandes diep in het middenveld als noodoplossing terwijl Eriksen geblesseerd was. De Deen maakte het afgelopen weekend wel weer zijn rentree bij de club. Caicedo was in de winterperiode nog dicht bij een overstap naar Arsenal, maar dat ging niet door. De middenvelder toonde daarna op sociale media zijn ongenoegen.

United heeft op het middenveld last van een dunne spoeling. Scott McTominay doet het de laatste weken verrassend goed, maar geldt samen met Marcel Sabitzer vooral als back-up. United hoopt het middenveld-probleem met het duo van Brighton op te lossen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!