'PSV richt blik op het buitenland in zoektocht naar opvolger van Ramalho'

'PSV richt blik op het buitenland in zoektocht naar opvolger van Ramalho'

10 januari - 10:10 Laatste update: 14:57
Eredivisie 0 Reacties

PSV wil voor het einde van januari nog minimaal één versterking aan de selectie toevoegen. Daarbij heeft de komst van een centrale verdediger de meeste prioriteit, nu André Ramalho een aantal maanden aan de kant staat.

De Braziliaanse steunpilaar in de PSV-defensie heeft een enkeloperatie ondergaan en staat maanden buitenspel. De Eindhovenaren zoeken naar een aanwinst die zowel binnen de korte- als langetermijnplannen past, weet het Eindhovens Dagblad. Eerder werd al bekend dat technisch manager John de Jong openstaat voor een huurtransfer, zoals PSV twee seizoenen geleden met Ricardo Rodríguez deed. 

Vitesse-verdediger Danilho Doekhi wordt genoemd in het Philips Stadion, iets wat ook geldt voor Riechedly Bazoer. Roger Schmidt zou van laatstgenoemde niet overtuigd zijn, waardoor de kans nihil is dat de libero van Vitesse naar Eindhoven verkast. 

PSV kan het zich permitteren om 'enkele miljoenen' uit te geven in januari, schrijft ED. De vraag rijst of dit geld uitgegeven wordt aan een centrale verdediger, omdat PSV de beschikking heeft over Jordan Teze en Armindo Obispo als stand-in van Ramalho. Daarnaast is de Braziliaanse stopper in maart weer terug, waardoor de Eindhovenaren dan inclusief Olivier Boscagli over vijf centrumverdedigers zouden beschikken. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie