Nieuws

Wittek grapt na opstootje met Manhoef: 'Ik ben ook sterk, onderschat mij niet'

Wittek grapt na opstootje met Manhoef: 'Ik ben ook sterk, onderschat mij niet'

08-04-2023 22:28

Maximilian Wittek heeft na afloop van de wedstrijd tussen Vitesse en Go Ahead Eagles gereageerd op zijn opstootje met Million Manhoef. De twee botste eerder deze week op het trainingsveld, maar het akkefietje is inmiddels opgelost.

Manhoef is de zoon van kickbokser Melvin Manhoef en kan zelf ook aardig vechten. "Ik denk dat ik ook een sterke kerel ben. Onderschat mij niet", reageert een lachende Wittek bij ESPN. "Dit is normaal in het voetbal, het gebeurt bij alle grote clubs en grote spelers. Natuurlijk zou het niet moeten gebeuren. Maar voetbal is een spel waarin veel emotie zit."

"Zeker als je laag op de ranglijst staat", vervolgt Wittek. "Dan zijn de emoties wat hoger. Wij zijn allebei gevoelige jongens, die op de training voor elke centimeter vechten. Dit keer gingen het een beetje te ver. We hebben het uitgesproken. Iedereen heeft kunnen zien dat we voor het team en voor elkaar werken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!