Transfernieuws

Voormalig PSV'er Verreth keert na drie jaar terug op vertrouwde grond

Voormalig PSV'er Verreth keert na drie jaar terug op vertrouwde grond

09-01-2022 12:55

Matthias Verreth strijkt opnieuw neer in Eindhoven. De voormalig PSV'er heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij FC Eindhoven, zo maakt de Keuken Kampioen Divisie-club zondag bekend.

Verreth speelde in de jeugd van PSV, maar een doorbraak in het eerste elftal bleef uit. De aanvallende middenvelder, die ook op de vleugels uit de voeten kan, vertrok daarom drie jaar geleden naar Waasland Beveren. Na een verhuur aan het Deense Deense Kolding IF, strijkt de 23-jarige Belg nu transfervrij neer in het Jan Louwers Stadion.

"Matthias is een directe versterking voor onze selectie. Na het vertrek van Enrico Hernandéz werd de spoeling wat dun op het middenveld. Met Matthias halen we een speler in huis die op meerdere posities inzetbaar is", laat technisch manager Marc Scheepers van de Eindhovenaren weten.

Verreth heeft al de nodige ervaring in de Keuken Kampioen Divisie. Tussen 2016 en 2019 speelde hij 81 competitieduels namens Jong PSV. Het aantal optredens in het eerste elftal van PSV bleef beperkt tot drie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!