Belangenbehartiger over Dest: 'Hij heeft geen ambitie om van club te veranderen'

Belangenbehartiger over Dest: 'Hij heeft geen ambitie om van club te veranderen'

9 januari - 11:41 Laatste update: 12:11
Bundesliga 0 Reacties

Het management van Sergiño Dest verwacht dat de international van de Verenigde Staten 'gewoon' bij FC Barcelona blijft. De vleugelverdediger wordt veelvuldig in verband gebracht met een transfer. Zowel Chelsea als Bayern München wordt genoemd als mogelijke bestemming voor de rechtsback.  

Michael Renschke, voormalig technisch directeur van Der Rekordmeister en nu werkzaam voor het adviesbureau dat de belangen van Dest behartigt, verwacht niet dat hij binnenkort vertrekt. "De jongeling heeft momenteel geen ambities om te veranderen van club. Ik ben sceptisch dat er in de zomer een transfer naar München komt", tekent BILD op.  

In 2020 verliet Dest Ajax voor FC Barcelona, dat toentertijd 21 miljoen euro naar de Amsterdammers overmaakte. Ook toen gold Bayern München als geïnteresseerde club, maar viste het achter het net omdat de rechtsback een voorkeur had voor een overstap naar de Blaugranas. De Catalanen zouden eenzelfde bedrag als vraagprijs hanteren. Zaterdag kwam Dest niet in actie in de wedstrijd tegen Granada (1-1), nadat hij voor het eerst sinds zijn blessure weer op de bank plaats mocht nemen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie