Nieuws

Ziekenboeg PSV stroomt verder leeg: Benítez keert terug in de goal tegen Excelsior

Ziekenboeg PSV stroomt verder leeg: Benítez keert terug in de goal tegen Excelsior

7 april - 12:33

Ruud van Nistelrooij heeft tegen Excelsior weer de beschikking over Walter Benítez. De doelman van PSV stond lange tijd aan de kant wegens een blessure, maar is weer fit genoeg om te spelen.

Met dat nieuw komt Van Nistelrooij vrijdag op de persconferentie. Dat betekent dat Joël Drommel, die de laatste wedstrijden het doel van PSV verdedigde, weer op de bank plaats mag nemen. Ook in de defensie hebben de Eindhovenaren weer meer opties. Olivier Boscagli, die het bekerduel tegen Spakenburg aan zich voorbij liet gaan, en Jarrad Branthwaite zijn weer van de partij.

Ook El Ghazi behoort weer tot de selectie van PSV. De aanvaller ontbrak tegen Spakenburg nog wegens ziekte. Tussen al het goede blessurenieuws kwam afgelopen week nog een slecht nieuwtje. Voor Armando Obispo is het seizoen voorbij.

Aanstaande zaterdag staat het duel tussen PSV en Excelsior op het programma. Om 20.00 wordt er afgetrapt in het Philips Stadion.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!