Nieuws

'Feyenoord-doelwit wil in Engeland blijven en verkoopt 'nee' aan Rotterdammers'

'Feyenoord-doelwit wil in Engeland blijven en verkoopt 'nee' aan Rotterdammers'

09-01-2022 11:15

Het ziet er niet naar uit dat Amad Diallo deze winterstop nog naar Feyenoord vertrekt. De Manchester United-speler staat op de nominatie om de club op huurbasis te verlaten, maar opteert voor een uitleenbeurt binnen Engeland in plaats van de oversteek naar Nederland te maken.  

Afgelopen zomer was Feyenoord nog dichtbij het aanttrekken van het negentienjarige toptalent, maar lijkt wederom geen kans te maken om zich eventueel van de diensten van Diallo te verzekeren. Eerder op de zondag leek het erop dat de jongeling op weg was naar Birmingham City, alhoewel de onderhandelingen nu lijken te springen.  

Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde transferspecialist Fabrizio Romano. 'Manchester United en Birmingham City hebben geen volledig akkoord bereikt na de verdere onderhandelingen, het wordt verwacht dat de huurovereenkomst niet doorgaat', schrijft hij op Twitter. De Italiaan verzekert dat Feyenoord hem 'al sinds augustus wil, maar de prioriteit van de aanvaller in Engeland ligt.' 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!