Nieuws

Lampard wil uit de gratie geraakte speler gebruiken: 'Weet wat ik aan hem heb'

Lampard wil uit de gratie geraakte speler gebruiken: 'Weet wat ik aan hem heb'

06-04-2023 14:57

Frank Lampard is van plan Mason Mount weer in te gaan zetten. Het jeugdproduct van The Blues werd door Graham Potter vaak op de bank gehouden, maar daar lijkt de interim-manager niet op aan te sturen.

Lampard werd donderdagmiddag geïntroduceerd als interim-manager van de club. Lampard was tussen 2019 en 2021 al actief als manager van de club en maakt het seizoen nu af. De Engelsman noemde ook Mount tijdens zijn introductie. "Ik weet wat ik aan Mason heb. Ik wil hem op het veld zien. Hij is een enorme speler voor Chelsea."

De Engelsman hoefde niet lang na te denken over de aanstelling. "Het was makkelijk deze beslissing te nemen. Dit is mijn club", besluit Lampard. Als speler was Lampard tussen 2001 en 2014 actief bij The Blues. Lampard wist als middenvelder maar liefst 147 keer te scoren voor de club en is nog steeds clubtopscorer aller tijden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!