NAC Breda en FC Eindhoven spelen draak van een wedstrijd gelijk

08-01-2022 23:05

NAC Breda en FC Eindhoven hebben de eerste competitiewedstrijd van 2022 gelijkgespeeld. In het Rat Verlegh Stadion werd het 0-0 en daar zal Eindhoven niet blij mee zijn.

Aan de wedstrijd hoeven weinig woorden vuilgemaakt te worden. Eindhoven, waar NAC-icoon de trainer is, had het beste van het spel en kreeg dan ook de beste kansen. Bij NAC ontbraken vijf spelers door blessures en coronabesmettingen en dat was overduidelijk merkbaar.

Eindhoven liet in de tweede helft grote kansen op de voorsprong lopen. NAC, dat na zeventig minuten spelen, de enige kans van de wedstrijd kreeg, kwam in de slotfase nog goed weg nadat Eindhoven dé kans op 0-1 liet liggen.

Het verschil tussen Eindhoven (achtste) en NAC (negende) blijft vier punten.