Wedstrijdverslag

PSV begint 2022 met een 'Duitse' zege op Duitse vierdeklasser

PSV begint 2022 met een 'Duitse' zege op Duitse vierdeklasser

08-01-2022 17:32 Laatste update: 17:40

PSV heeft de eerste wedstrijd van de nieuwe jaargang winnend afgesloten. Op een ontoegankelijke De Herdgang werd Regionaalliga-club Teutonia Ottensen in de slotminuut met 2-1 verslagen.

De Eindhovenaren stonden niet met de sterkste elf namen op het veld. Zo deden aanwinst Joey Veerman en keepers Joël Drommel en Yvon Mvogo niet mee. In plaats van hen mochten Vincent Müller, Maxime Delanghe, Jenson Seelt, Richard Ledezma, Maximiliano Romero, Ismail Sabari en Johan Bakayoko zich bewijzen tegenover Roger Schmidt.

Het duel op De Herdgang was besloten en werd in het diepste geheim afgewerkt. Volgens het Eindhovens Dagblad was Cody Gakpo in de eerste helft verantwoordelijk voor de openingstreffer. Fodé Fofana besliste in extremis het duel voor PSV. De koploper van de Eredivisie werkt toe naar de competitiehervatting op 16 januari. FC Groningen is dan de tegenstander. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!