Nieuws

'Doekhi niet in beeld bij PSV: Rodríguez-constructie serieuze optie'

'Doekhi niet in beeld bij PSV: Rodríguez-constructie serieuze optie'

08-01-2022 17:10 Laatste update: 17:18

Danilho Doekhi staat niet op het lijstje van PSV. De Eindhovenaren zijn door de langdurige blessure van André Ramalho naarstig op zoek naar een centrale verdediger, waardoor de naam van Doekhi viel. 

Desondanks lijkt het onwaarschijnlijk dat de Vitesse-verdediger deze winter de overstap naar het Philips Stadion maakt. Volgens het Eindhovens Dagblad is hij 'niet concreet in beeld'. Wat eerder in de lijn der verwachting ligt, is dat PSV voor een halfjaar een verdediger huurt, zoals de club twee seizoenen geleden Ricardo Rodríguez als noodoplossing haalde.

Doordat Ramalho de eerste maanden van het nieuwe jaar uit de roulatie is, moet de aanwinst er direct staan. PSV lijkt Riechedly Bazoer - tevens ploeggenoot van Doekhi - op de korrel te hebben. Of de libero van Vitesse daadwerkelijk naar PSV komt deze winter is de vraag. Naar verluidt juicht technisch manager John de Jong de komst van Bazoer toe, terwijl Roger Schmidt zijn twijfels heeft. De naam van Malmö FF-verdediger Anel Ahmedhodzic is ook gevallen in Eindhoven, al hangt er aan hem een flink prijskaartje.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!