Nieuws

'Pochettino heeft al contract getekend bij Manchester United'

'Pochettino heeft al contract getekend bij Manchester United'

08-01-2022 14:57 Laatste update: 16:20

Dominique Sévérac, journalist van het gezaghebbende L'Équipe, weet waar de toekomst van Mauricio Pochettino ligt. Volgens de Fransman heeft de Argentijnse oefenmeester al een contract bij Manchester United getekend, dat komende zomer ingaat.  

Bij het Franse After Foot RMC is Sévérac zeker van zijn zaak.  "Ik ben ervan overtuigd dat hij al een overeenkomst heeft gesloten met Manchester United en dat hij daarom volgend seizoen hun coach zal zijn." Ralf Rangnick neemt tot het einde van het seizoen de honneurs waar bij The Red Devils als interim-manager na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer. De verwachting is dat The Mancunians een nieuwe manager aanstellen voor het aankomende seizoen.  

"Wat ik weet is dat de beleidsbepalers van Manchester United hem tot prioriteit maken en dat hij geïnteresseerd is in de overstap", is de journalist zeker van zijn zaak. "Manchester United wil het en hij wil ook, ze zijn niet ver verwijderd van een akkkoord." 

Met Paris Saint-Germain weet Pochettino nog altijd niet te imponeren, alhoewel de Parijzenaren onbedreigd aan kop gaan in de Ligue 1.  Voor de Argentijn zou een overstap naar Engeland een terugkeer in de Premier League betekenen. Eerder was Pochettino de eindverantwoordelijke bij Tottenham Hotspur. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!