Nieuws

Tannane vindt dag na contractontbinding bij Vitesse nieuwe uitdaging

Tannane vindt dag na contractontbinding bij Vitesse nieuwe uitdaging

08-01-2022 14:32 Laatste update: 14:48

Oussama Tannane heeft niet lang zonder club hoeven te zitten. De Marokkaan heeft voor het Turkse Göztepe getekend, een dag nadat zijn contract bij Vitesse werd ontbonden. Over de loopduur van zijn verbintenis is niets bekendgemaakt.

Afgelopen seizoen was Tannane nog de grote smaakmaker bij Vitesse, waarin de Arnhemmers tot de vierde plaats in de Eredivisie reikten en de finale om de KNVB Beker haalden (2-1 nederlaag tegen Ajax). Dit seizoen botste hij in de voorbereiding op het huidige voetbalseizoen met trainer Thomas Letsch, waarna hij uit beeld verdween. Dit seizoen kwam hij niet in actie namens de hoofdmacht en moest hij meetrainen met Jong Vitesse.  

Tannane heeft zijn transfervrije status pijlsnel verzilverd. Via de officiële kanalen heeft Göztepe de komst van de middenvelder annex aanvaller bevestigd. 'We heten Oussama Tannane welkom bij ons en wensen hem veel succes in ons glorieuze shirt', valt te lezen in het persebericht op de clubsite

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!