Nieuws

'Barcelona slaat met contractverlenging volgend toptalent opnieuw een grote slag'

'Barcelona slaat met contractverlenging volgend toptalent opnieuw een grote slag'

8 januari - 14:17 Laatste update: 14:48
0

FC Barcelona gaat binnenkort om de tafel met Gavi. Het zeventienjarige talent uit de eigen jeugdopleiding is dit seizoen definitief doorgebroken en gaat een nieuw contract tekenen dat hem tot de zomer van 2027 aan de club verbindt.

Op dit moment beschikt de jongeling nog over een vertrekclausule ter waarde van vijftig miljoen euro. In zijn nieuwe verbintenis wordt deze geschrapt. Transferspecialist Fabrizio Romano verzekert dat Barcelona over genoeg financiële middelen beschikt om het contract met het toptalent te verlengen.  

Alhoewel de laatste plooien nog moeten worden gladgestreken, verwacht de Italiaanse journalist dat er geen problemen in de onderhandelingen tussen club en speler zullen optreden. 'Het is een kwestie van tijd voordat Gavi zijn contract verlengt', schrijft hij op Twitter.  

In december leek het erop dat Gavi op weg naar de uitgang was, omdat hij zou weigeren zijn aflopende contract te verlengen. Bayern München, Liverpool en Chelsea werden genoemd als potentiële bestemmingen voor de tiener, die zijn aflopende verbintenis nu toch gaat verlengen. Met de eerdere contractverlenging voor toptalenten Pedri en Ansu Fati slaan de Blaugranas opnieuw een slag door het volgende exponent uit eigen gelederen langer binnenboord te houden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie