Kökcu uitblinker bij Feyenoord tijdens besloten oefenzege op PEC Zwolle

08-01-2022 13:38 Laatste update: 16:18

Feyenoord heeft een besloten oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle winnend afgesloten. De Rotterdammers boekte een 3-1 overwinning op de bezoekers uit Overijssel.

Orkun Kökcü was na 24 minuten trefzeker in het duel dat achter gesloten deuren werd afgewerkt. Met een mooie vrije trap schoot Yuta Nakayama de hekkensluiter van de Eredivisie vlak voor rust op gelijke hoogte. Dankzij opnieuw een doelpunt van de Turks international vlak voor rust, zocht de Stadionclub met een 2-1 voorsprong de kleedkamer op.

In de tweede helft was het slotakkoord besteed aan Delano Ladan die in de 76e minuut voor de eindstand zorgde. Aanvankelijk zou Feyenoord op en neer vliegen naar het Spaanse Marbella om het daar in een oefenwedstrijd op te nemen tegen Club Brugge. Gezien de oplopende coronabesmettingen in binnen- en buitenland besloot de club uit Rotterdam-Zuid hiervan af te zien. In de zoektocht naar een duel op Nederlandse bodem in plaats van de geplande ontmoeting met de formatie van trainer Alfred Schreuder kwam Feyenoord uit bij de ploeg van zijn broer Dick Schreuder.