Nieuws

'Morata-soap nog niet ten einde: Spits wil koste wat kost voor Barça spelen'

'Morata-soap nog niet ten einde: Spits wil koste wat kost voor Barça spelen'

08-01-2022 13:28 Laatste update: 16:11

Álvaro Morata hekelt Juventus, die een overgang van de Spanjaard naar FC Barcelona tegenhouden. De spits is verbolgen over de gang van zaken en wil in januari nog weg bij de club die hem huurt van Atlético Madrid. Trainer Massimiliano Allegri vertelde woensdag dat het 'honderd procent zeker is' dat de Spanjaard bij De Oude Dame blijft. 

Het Spaanse AS weet dat Morata 'gefrustreerd' is door de handelswijze van de ploeg uit Turijn. De krant weet dat Barcelona-trainer Xavi Hernández reeds contact heeft opgenomen met de aanvaller en hem enthousiast heeft gemaakt voor een overstap naar Catalonië. 'Morata wil koste wat kost voor Barça spelen', verzekert het medium. 

Allegri wil naar verluidt eerst de beschikking hebben over een andere aanvaller, voordat een mogelijk vertrek van Morata alsnog bespreekbaar is. 'Voorlopig komt operatie-Morata dus even tot stilstand', schrijft het dagblad. Dat lijkt positief nieuws voor Luuk de Jong. De afgelopen weken staat de Nederlander in de basis bij de Blaugranas. Zondag groeide de fysiek sterke spits nog uit tot matchwinner door de enige treffer voor zijn rekening te nemen in de uitwedstrijd tegen RCD Mallorca. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!