Nieuws

Pochettino mist naast Neymar ook Messi voor wedstrijd met Bosz' Lyon

Pochettino mist naast Neymar ook Messi voor wedstrijd met Bosz' Lyon

08-01-2022 13:18 Laatste update: 16:11

Voor Lionel Messi komt de ontmoeting van zijn werkgever Paris Saint-Germain met het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz te vroeg. De Argentijnse zesvoudige Ballon d'Or-winnaar kampt met de naweeën van een coronabesmetting en is niet op tijd fit voor de Franse kraker. 

Messi kreeg begin januari een positieve testuitslag op het virus, waardoor hij al ontbrak in bekerontmoeting tussen de Franse grootmacht en vierdeklasser Vannes OC (0-4 zege). Op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd heeft trainer Mauricio Pochettiono laten weten dat de kleine aanvaller niet op tijd fit is voor het duel met Lyon.  

Naast Messi ontbreekt met Neymar de andere sterspeler. De Argentijnse oefenmeester liet doorschemeren waarschijnlijk een basisplaats voor Mauro Icardi in petto te hebben. Naast de twee toppers ontbreken ook Ángel Di María, Julian Draxler, Danilo Pereira, Layvin Kurzawa, Gianluigi Donnarumma wegens coronabesmettingen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!