Nieuws

Yilmaz lijkt afscheid te nemen: 'Het was een eer om voor Fortuna te spelen'

Yilmaz lijkt afscheid te nemen: 'Het was een eer om voor Fortuna te spelen'

2 april - 21:08

Burak Yilmaz heeft zondagavond van zich laten horen door middel van een mysterieus bericht. De Turkse aanvaller van Fortuna Sittard lijkt verrassend genoeg voor te sorteren op een vertrek uit Limburg.

'Beste supporters, het was een grote eer om voor jullie te mogen spelen', schrijft Yilmaz op Instagram. 'Bedankt voor alles. Ik hoop op betere  en succesvollere jaren'. Yilmaz heeft nog een contract tot medio 2024 in Sittard en het plan was om daarna aan de slag te gaan als jeugdtrainer bij Fortuna. Het is niet bekend wat de aanleiding is van dit opvallende bericht.

Fortuna lijkt zijn draai te hebben gevonden in de Eredivisie en versloeg zondag nog FC Groningen met 3-1. De Limburgers staan met nog zeven duels te gaan op de elfde plek in de Eredivisie en lijken zelfs nog zicht te hebben op de play-offs voor Europees voetbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!