Nieuws

'Ontevreden Wijnaldum wil weg uit Parijs: Wright noemt Arsenal als optie'

'Ontevreden Wijnaldum wil weg uit Parijs: Wright noemt Arsenal als optie'

08-01-2022 13:05 Laatste update: 16:10

Sky Sports meldde zaterdag dat Georginio Wijnaldum na een half jaar alweer wil verkassen uit Frankrijk. De Nederlander zit veelvuldig op de bank bij Paris Saint-Germain en zou openstaan voor een terugkeer naar Engeland. Arsenal-legende Ian Wright ziet de middenvelder graag naar The Gunners verhuizen.  

Sinds zijn transfervrije overstap van Liverpool naar Parijs is de 85-voudig international van Oranje nog niet uitgegroeid tot onomstreden waarde in het elftal van trainer Mauricio Pochettino. "Het zou geweldig zijn. Iemand met zoals hij op het middenveld met zijn ervaring. Hij is een Premier League-winnaar", vertelt Wright aan Premier League Productions.

De komst van Wijnaldum zal ervoor zorgen dat de Londenaren serieus mee gaan doen in de hoogste regionen van het Engelse voetbal, denkt de iconische voetballer. "Met hem wordt de selectie versterkt en kan Arsenal ineens een serieuze uitdager worden." 

Wijnaldum sprak zich in oktober al uit over zijn reserverol. "Ik kan niet zeggen dat ik helemaal gelukkig ben. De situatie is niet wat ik voor ogen had. Ik heb de afgelopen jaren veel gespeeld, was altijd fit en deed het ook heel goed." Een overstap naar Arsenal zal pikant zijn voor de centrale middenvelder die vijf seizoenen voor The Reds uitkwam en met hen onder meer de landstitel en de Champions League wist te veroveren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!