Nieuws

Willem II-selectie wordt opgewacht door honderd teleurgestelde fans

Willem II-selectie wordt opgewacht door honderd teleurgestelde fans

08-01-2022 12:49 Laatste update: 12:51

De harde kern van Willem II heeft de selectie van trainer Fred Grim na afloop van de training op zaterdagochtend aangesproken op de prestaties. De supporters eisen dat de Tricolores de prestaties verbeteren.  

Na een ijzersterke start van het seizoen kwam de klad er flink in bij de Tilburgers. Grim zag zijn elftal maar liefst acht wedstrijden op rij verliezen in de Eredivisie, waardoor Willem II inmideels de veertiende plek op de ranglijst bezet.  

Reden genoeg voor de Tilburg Tifosi om verhaal te halen bij de selectie. Ondanks dat er beperkingen gelden over groepsgroottes in het kader van de huidige coronamaatregelen, verzamelden zich zo'n honderd fans om het gesprek met de selectie aan te gaan. Zij hopen dat de spelers van Willem II verbetering tonen na afloop van de winterstop en de prestaties verbeteren.  

Willem II staat op 14 januari direct voor een belangrijke wedstrijd. Dan gaan de Brabanders bij hekkensluiter PEC Zwolle op zoek naar een resultaat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!