Transfernieuws

'Brighton houdt rekening met vertrek sterkhouders en laat oog vallen op Kökçü'

'Brighton houdt rekening met vertrek sterkhouders en laat oog vallen op Kökçü'

01-04-2023 23:52 Laatste update: 23:54

heeft haar oog laten vallen op Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü. Dat meldt het Engelse tabloid The Sun zaterdagavond. Naast Arsenal, Tottenham Hotspur en Leicester City voegt zich nu dus een derde Premier League-club aan het lijstje geïnteresseerden.

Brighton is op zoek naar potentiële vervangers van Alexis Mac Allister en Moises Caicedo. De Argentijnse en Ecuadoriaanse middenvelders genieten immers interesse van meerdere internationale topclubs. Beide spelers verlengden dit seizoen nog hun contract bij de huidige nummer zes van de Engelse competitie, maar de club houdt serieus rekening met een eventueel vertrek. The Seagulls lijken hun vizier te hebben gericht op Kökçü, die aanvoerder van Feyenoord.

Kökçü maakt in het huidige seizoen indruk in vrijwel alle competities. In 35 officiële wedstrijden wist hij maar liefst 12 keer het net te vinden. Feyenoord is koploper in de Eredivisie, staat in de kwartfinales van de Europa League en strijdt komende woensdag tegen Ajax om een finaleplek in de KNVB beker. De Turk heeft nog een contract tot medio 2025 in Rotterdam en vertegenwoordigt een marktwaarde van om en nabij de 30 miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!