Transfernieuws

'Koopoptie Wijnaldum wordt niet gelicht, Mourinho niet onder de indruk van speler'

'Koopoptie Wijnaldum wordt niet gelicht, Mourinho niet onder de indruk van speler'

01-04-2023 11:35
1

Georginio Wijnaldum lijkt zijn carrière in de zomer niet bij AS Roma te vervolgen. De middenvelder wordt gehuurd van Paris Saint-Germain, maar Italiaanse media denken niet dat I Giallorossi de koopoptie in het contract gaan lichten.

La Gazetta dello Sport schrijft dat trainer José Mourinho niet onder de indruk is van de middenvelder, die sinds kort weer op het veld staat na het breken van zijn scheenbeen. Het zou inhouden dat Wijnaldum in de zomer terugkeert bij Paris Saint-Germain, waar de Nederlander op een zijspoor was beland.

Wijnaldum verdient een royaal salaris bij Roma en dat zou bij de club voor wrijving hebben gezorgd, gezien het feit dat Wijnaldum lange tijd niet in actie kwam. Mourinho zou zijn besluit al hebben doorgegeven aan de clubleiding. Wijnaldum speelde tot dusver zeven keer in het rode shirt en scoorde eenmaal. Wijnaldum vertrok als held bij Liverpool FC na onder meer twee keer te scoren tegen FC Barcelona in de Champions League. In Parijs is de voetballer echter meer een toeschouwer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!