Transfernieuws

'Ook PSG meldt zich voor Napoli-ster en is bereid 100 miljoen op tafel te leggen'

'Ook PSG meldt zich voor Napoli-ster en is bereid 100 miljoen op tafel te leggen'

01-04-2023 11:28

De gehele Europese top zit achter de diensten van Victor Osimhen bij en daar is Paris Saint-Germain ook bijgekomen. Technisch adviseur Luis Campos ziet het als absolute prioriteit om de spits naar Parijs te halen. 

AS en RMC Sport melden dat PSG bereid zou zijn 100 miljoen euro neer te leggen voor de topspits. PSG wil in het komende seizoen de ploeg vernieuwen en Osimhen zou als nummer één gelden om naar de Franse hoofdstad af te reizen. Campos kent Osimhen goed en bracht de spits in 2019 nog naar LOSC Lille voor 24 miljoen euro. Een jaar later vertrok de speler voor 75 miljoen euro naar Napels.

In Frankrijk kan Campos op de nodige kritiek rekenen, gezien de technisch adviseur zich niet bezig houdt met de broodnodige contractverlengingen, maar meer bezig is met het binnenhalen van nieuwe spelers. In Parijs is het onrustig, gezien het mogelijk vertrek van Lionel Messi en geruchten over een vertrekwens van Kylian Mbappé. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!