Transfernieuws

Tannane breekt definitief met Vitesse, weg naar Turkije licht open voor spelmaker

Tannane breekt definitief met Vitesse, weg naar Turkije licht open voor spelmaker

07-01-2022 20:57

Oussama Tannane en Vitesse zijn definitief van elkaar af. Het contract van de 27-jarige linkspoot is 'in goed overleg' ontbonden. Dat maakt voor Tannane de weg vrij voor een move naar het Turkse Göztepe.

Tannane stond in totaal 2,5 jaar onder contract bij Vitesse. Twee jaar lang was hij een vaste waarde in Arnhem, maar dit seizoen had de Marokkaans international een bijrol. Daar kon Tannane volgens trainer Thomas Letsch niet goed mee omgaan, waarna de coach hem uit de selectie verbande. Sindsdien speelde Tannane geen enkel officieel duel meer in het shirt van Vitesse.

Nu is Tannane dus vrij om te gaan en staan waar hij wil. Een overstap naar Göztepe is nu een kwestie van tijd, meldt VoetbalPrimeur. Het medium weet dat Tannane momenteel al in Turkije is. Alleen een aantal formaliteiten en een medische keuring staan een overstap naar Göztepe nog in de weg voor hem.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!