Nieuws

Hake ziet zwakke punten Ajax: 'Dat ze kwetsbaar kunnen zijn, dat weten we'

Hake ziet zwakke punten Ajax: 'Dat ze kwetsbaar kunnen zijn, dat weten we'

31-03-2023 23:30

Ajax neemt het zondag tegen Go Ahead Eagles op en heeft in de club uit Deventer een echte angstgegner te pakken. Trainer René Hake weet dat de Amsterdammers ook zwakke plekken bezitten na de nederlaag tegen Feyenoord.

Hake gaat vrijdag in gesprek met Voetbal International en spreekt over het strijdplan tegen Ajax. "'Dat ze kwetsbaar kunnen zijn, dat weten we. Dat is in bepaalde wedstrijden ook wel blootgelegd. Alleen wel blootgelegd door een heel goede ploeg als Feyenoord. En wij zijn niet zo goed als Feyenoord. Uiteindelijk zijn er wel bepaalde principes waar je voordelen uit kan halen. Wij moeten kijken of dat lukt."

Ajax heeft het de laatste tijd lastig met de ploeg uit Deventer: al drie keer op rij werd niet gewonnen. Voor Ajax is winst het enige wat telt door de ruime voorsprong van Feyenoord, waardoor de druk vol bij de Amsterdammers ligt. "Dat moeten wij ze laten voelen. Als ons stadion er vol achter gaat staan is dat zeker mogelijk. Maar als wij op het veld een aantal dingen niet goed doen, dan is de invloed van het stadion ook minder. Dat werkt hand in hand", besluit Hake.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!