Breaking news

'Ward zegt Ajax af na 'desastreuze' gesprekken, club heeft nieuwe td op het oog'

'Ward zegt Ajax af na 'desastreuze' gesprekken, club heeft nieuwe td op het oog'

31-03-2023 06:49 Laatste update: 11:08
7

Julian Ward wordt toch niet de nieuwe technisch directeur van Ajax, meldt De Telegraaf. De 41-jarige Brit heeft Edwin van der Sar laten weten toch niet in te gaan op de klus, waardoor de Amsterdammers moeten doorschakelen. Sven Mislintat is nu in beeld.

Alle seinen leken op groen voor de komst van Ward, maar volgens de ochtendkrant zijn de laatste besprekingen met hem 'desastreus' verlopen. Wat de sportief directeur van Liverpool exact heeft doen besluiten om niet met Ajax in zee te gaan is niet bekend, maar hij zou teleurgesteld zijn in de daadkracht van de Amsterdammers.

Dat betekent dat er een nieuw hoofdstuk in de bestuurs-soap van Ajax is aangebroken. Er zal snel moeten worden gehandeld, omdat er met één april een belangrijke datum aankomt. Dit is de datum waarop moet worden besloten welke contracten van spelers moeten worden verlengd en welke niet. Daar komt ook nog eens bij kijken dat het contract van Gerry Hamstra op korte termijn wordt ontbonden. Klaas-Jan Huntelaar blijft verantwoordelijk voor de hoofdscouting.

Met Mislintat heeft de club uit de hoofdstad volgens De Telegraaf alweer een andere gegadigde op de radar. De 50-jarige Duitser werkte vorig jaar nog als technisch directeur bij VfB Stuttgart. Dat was tot nu toe zijn enige klus als technisch directeur. In een verder verleden was Mislintat scout bij Borussia Dortmund en Arsenal.

@voetbalnieuwsvn Nieuwe opvolger van Overmars in beeld bij Ajax⚪️🔴 #ajax #overmars #mislintat #julianward #ward #liverpool #technischdirecteur #voetbal #voetbalnieuws #daanjurgers #borussiadortmund #arsenal #stuttgart #amsterdam #vj #fy ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!