Nieuws

De Gea duidelijk over toekomst: 'Ik geniet van elk moment bij Manchester United'

De Gea duidelijk over toekomst: 'Ik geniet van elk moment bij Manchester United'

30-03-2023 20:43

David de Gea blijft bij Manchester United. De Spaanse sluitpost heeft een aflopend contract op Old Trafford, maar deze gaat hij naar eigen zeggen 'gewoon' verlengen.

De afgelopen maanden werd er in de Engelse media veel gespeculeerd over de toekomst van De Gea. Aangezien de Spanjaard een aflopend contract heeft, kan hij gemakkelijk naar een nieuwe werkgever. Toch blijft hij zijn geliefde Manchester United trouw. "Ik speel hier natuurlijk al jaren, ik geniet van elk moment bij deze club en speel veel wedstrijden. Dus natuurlijk is het geweldig om hier te spelen. Ik hou van deze enorme club, ik ben heel gelukkig hier", aldus De Gea in gesprek met Sky Sports.

De Spaanse sluitpost begrijpt dat er veel fans in spanning aan het afwachten waren. 'Het is al jaren zo dat er bij deze club veel geruchten zijn, maar wij als spelers focussen ons gewoon op de wedstrijden. Zeker die van komende zondag, dat is een heel belangrijke wedstrijd voor ons omdat we in de top-vier willen eindigen", zegt De Gea over de wedstrijd van zaterdag tegen Newcastle United. "We hebben nog heel veel wedstrijden te spelen, dat is op dit moment belangrijker dan mijn contract."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!