Nieuws

'Greenwood komt ondanks gesprek met Ten Hag dit seizoen nog niet in actie'

'Greenwood komt ondanks gesprek met Ten Hag dit seizoen nog niet in actie'

30-03-2023 20:30 Laatste update: 20:31

Mason Greenwood komt dit seizoen nog niet in actie voor Manchester United, meldt The Daily Mail. Naar verluidt heeft het interne onderzoek van de Engelse grootmacht nog wat meer tijd nodig.

Greenwood kwam als een komeet bij Manchester United, maar viel net zo snel weer buiten de boot. Dat had zo zijn externe redenen, aangezien de aanvaller werd verdacht van verkrachting en mishandeling van zijn vriendin. Greenwood werd begin 2023 vrijgesproken, maar behoort nog niet tot de selectie van United. De club van manager Erik ten Hag is bezig aan een onderzoek. Tot de uitkomst van dit onderzoek, krijgt Greenwood nog geen plekje in de selectie.

De Engelse vleugelaanvaller wil zelf het liefst zo snel mogelijk weer minuten maken. De laatste keer dat Greenwood in actie kwam voor Manchester United dateert alweer van meer dan een jaar geleden. Ondanks dat hij al met meerdere mensen binnen de club heeft gesproken, onder wie Ten Hag, moet de aanvaller nog even geduld hebben. Naar verluidt lukt het Manchester United niet om het onderzoek voor het eind van het seizoen afgerond te hebben. Hierdoor zal Greenwood pas in het seizoen 2023/2024 weer minuten kunnen maken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!