Transfernieuws

'Mogelijke Feyenoord-exit aanstaande: Serie A-club wil Wieffer inlijven'

'Mogelijke Feyenoord-exit aanstaande: Serie A-club wil Wieffer inlijven'

30-03-2023 17:20
2

Mats Wieffer wordt gelinkt aan een vertrek bij Feyenoord. De 23-jarige middenvelder uit Borne staat volgens Italiaanse media in de belangstelling van Lazio Roma.

De clubleiding van Lazio Roma heeft naar verluidt contact opgenomen met het management van Wieffer, meldt de Italiaanse journalist Marco Conterio van Tuttomercatoweb. I Biancocelesti zien de spelverdeler van Feyenoord als ideale kandidaat om Sergej Milinkovic-Savic of Luis Alberto op te volgen. Het tweetal staat voor een mogelijk vertrek en de Italiaanse grootmacht wil hier naar verluidt vroeg op inspelen.

De ster van Wieffer rijst enorm snel. Afgelopen seizoen speelde de 23-jarige middenvelder zijn wedstrijden nog in de Keuken Kampioen Divisie voor Excelsior. Na een goed jaar maakte hij de overstap naar Feyenoord. De talentvolle controleur maakt enorm veel indruk in Rotterdam-Zuid en dat is ook bondscoach Ronald Koeman niet onopgemerkt gebleven. Hij selecteerde Wieffer voor de afgelopen interlandperiode en liet de Feyenoorder debuteren tegen Gibraltar (3-0 overwinning). Het talent, dat tot medio 2026 vastligt in De Kuip, kan nu dus ook rekenen op buitenlandse interesse.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!