Exclusive

VN TV-gids: Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld? De duels op een rijtje

VN TV-gids: Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld? De duels op een rijtje

31-03-2023 06:30
1

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen is. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden vandaag.

Heracles Almelo-Almere City FC

Een topper in de Keuken Kampioen Divisie. Terwijl Heracles met slechts drie punten achterstand op koploper PEC Zwolle nog altijd mag dromen van de titel op het tweede niveau van Nederland, is die hoop bij Almere City al vervlogen. Via een periodetitel hoopt Almere dit seizoen te promoveren. Die titel kan gepakt worden bij een overwinning op Jong FC Utrecht 3 april, maar mocht dat onverhoopt niet lukken dan is een zege op Heracles belangrijk in de strijd om de vierde periodetitel.

Dit duel is te volgen op ESPN 2

Burnley FC-Sunderland AFC

Deze wedstrijd is interessant omdat het elftal van Vincent Kompany bij een overwinning al vroeg in het Championship-seizoen promotie naar de Premier League veiligstelt. The Clarets gaan met 83 punten uit 37 wedstrijden aan kop op het tweede niveau van Engeland. Een plek bij de top twee is goed voor promotie naar het hoogste niveau. De voorsprong op nummer drie Middlesbrough bedraagt zestien punten, terwijl die club al een wedstrijd meer gespeeld heeft.

Dit duel is te volgen op Viaplay.

Olympique Marseille-Montpellier HSC

De huidige nummer twee van Frankrijk kan met een overwinning op Montpellier de druk op het Paris Saint-Germain van Kylian Mbappé, Lionel Messi en co. enigszins opvoeren, door de Franse grootmacht tot op vier punten te naderen. Bovendien is een overwinning in de strijd om een Champions League-ticket tegelijkertijd noodzakelijk. Het RC Lens van Loïs Openda staat maar twee punten achter Marseille.

Dit duel is te volgen op Ziggo Voetbal.

Benieuwd naar de verdere wedstrijden van vrijdag 31 maart? Neem hier dan een kijkje!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!