Opinie

United-icoon ziet in ex-Ajacied toekomstig aanvoerder: 'Ben diep onder de indruk'

United-icoon ziet in ex-Ajacied toekomstig aanvoerder: 'Ben diep onder de indruk'

30-03-2023 10:47
1

Manchester United-icoon Gary Pallister ziet in Lisandro Martínez de toekomstig aanvoerder van The Mancunians. De oud-verdediger, die meer dan driehonder duels voor de grootmacht speelde, was in eerste instantie nog sceptisch over de kwaliteiten van de Argentijn.

In de zomer kon Pallister zijn ogen nauwelijks geloven toen hij las dat Erik ten Hag had besloten om Martínez te kopen. "Luister, toen ik hoorde dat we een centrale verdediger van 1 meter 75 hadden gecontracteerd, trok ik mijn wenkbrauwen op", begint de voormalig voetballer in gesprek met The Manchester Evening News.

Na een moeizame start in het Manchester United-shirt groeide Martínez al snel uit tot vaste waarde. "Ik denk dat hij die krijgersmentaliteit heeft die iemand als Steve Bruce of Nemanja Vidic had", trekt Pallister een vergelijking. "De fans hebben hem in de harten gesloten. Hij is taai en beschikt over een uitstekende pass. In de toekomst wordt hij mogelijk de aanvoerder. Ik heb niets dan positieve dingen te zeggen over Martínez, ik ben diep onder de indruk", aldus de 57-jarige Engelsman die tussen 1989 en 1998 voor The Red Devils speelde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!