Nieuws

Rashford ontkent geruchten over eisen monstersalaris bij Man U: 'Complete onzin'

Rashford ontkent geruchten over eisen monstersalaris bij Man U: 'Complete onzin'

30-03-2023 09:51

Marcus Rashford heeft gereageerd op de geruchten dat hij zou azen op een contract met een monstersalaris van 600.000 euro per week bij Manchester United. De aanvaller benadrukt dat het verhaal van The Daily Star onzin is.

The Daily Star schreef eerder deze week dat Rashford op een contract van 568.000 euro per week zou azen bij Manchester United. 'De 25-jarige heeft nog een contract voor één jaar, maar is niet van plan om zijn jeugdclub te verlaten. De deal die hij voor ogen heeft zou hem de best betaalde ster in de Premier League maken.'

Rashford heeft via Twitter gereageerd op de geruchten. 'Voordat dit rond gaat, dit is complete onzin. De club en ik zijn respectvol naar elkaar, en zo zal het blijven. Mijn focus ligt volledig op het zo hoog mogelijk eindigen dit seizoen, en op het winnen van prijzen.'

De Engelse aanvaller is onder Erik ten Hag opgebloeid bij The Mancunians. In 44 wedstrijden scoorde Rashford al 27 keer en daarnaast gaf hij negen assists. De spits annex linksbuiten heeft nog een contract tot medio 2024 bij United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!