Wedstrijdverslag

België wint doelpuntrijk duel van Duitsland dankzij uitblinkende Kevin De Bruyne

België wint doelpuntrijk duel van Duitsland dankzij uitblinkende Kevin De Bruyne

28-03-2023 23:03 Laatste update: 23:06

België heeft een enerverde oefenwedstrijd tegen Duitsland met 2-3 weten te winnen. Kevin De Bruyne was met twee assists en een doelpunt de absolute uitblinker in Keulen.

De Belgen gingen uitstekend van start en stonden na acht minuten al met 0-2 voor door treffers van Yannick Carrasco en Romelu Lukaku. De Bruyne verzorgde bij beide doelpunten de assist. Op slag van rust kwam Duitsland terug in de wedstrijd, nadat de bal op de stip ging door een handsbal van Lukaku. Niclas Füllkrug ging achter de bal staan en faalde niet: 1-2.

Tien minuten voor tijd beloonde De Bruyne zijn uitstekende spel met een doelpunt. De Belg leek met de 1-3 het duel in het slot te gooien, maar vlak voor het einde bracht Serge Gnabry de spanning terug. Verder dan 2-3 kwamen de Duitsers echter niet meer en dus boeken de Belgen een goed resultaat in Keulen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!