Breaking news

'Tegenvaller voor PSV: Obispo mogelijk rest van het seizoen uitgeschakeld'

'Tegenvaller voor PSV: Obispo mogelijk rest van het seizoen uitgeschakeld'

28-03-2023 19:11 Laatste update: 19:20

PSV heeft een flinke tegenvaller te verwerken gekregen. Verdediger Armando Obispo is mogelijk de rest van het seizoen uitgeschakeld. 

Dat meldt Voetbal International. Obispo zou last hebben van knieproblemen die hem mogelijk voor twee maanden aan de kant houden. De verdediger liep de blessure op voor de interlandperiode, toen hij uitviel tijdens het uitduel met Vitesse. Obispo kwam in die wedstrijd in de 67ste minuut binnen de lijnen, maar in de extra tijd moest de linkspoot het veld alweer verlaten.

Alles wijst erop dat Obispo, die nog een contract heeft tot medio 2024,  voorlopig toe zal moeten kijken. De verwachting is dat de verdediger dit seizoen niet meer in actie zal komen, maar later deze week volgt er nog een medische check.

Obispo begon het seizoen als basisspeler onder Ruud van Nistelrooy, maar de afgelopen weken geeft de trainer van PSV de voorkeur aan Jarred Branthwaite en André Ramalho. Omdat ook de Engelsman geblesseerd is, krijgt Olivier Boscagli mogelijk een kans in de basis.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!