Transfernieuws

'Premier League-club toont interesse in 'goedkope' Oranje-international Flekken'

'Premier League-club toont interesse in 'goedkope' Oranje-international Flekken'

28 maart - 15:18

Mark Flekken staat op de radar van Premier League-club Brentford, meldt Der Kicker. De middenmoter houdt rekening met het vertrek van de huidige eerste keuze onder de lat, David Raya.

De Spanjaard doormaakt een topseizoen, waardoor er belangstelling voor hem is vanuit Noord-Londen. Tottenham Hotspur zou willen voorsorteren op het naderende afscheid van de 36-jarige eerste keuze - en de eveneens momenteel geblesseerde - Hugo Lloris. Flekken komt daardoor in beeld bij de huidige nummer acht van de Premier League, aldus Der Kicker.

Of Flekken zelf zit te wachten op de transfer naar Brentford is de vraag. Met SC Freiburg lijkt de sluitpost een grotere kans te hebben op het spelen in een Europese competitie. Tegelijkertijd zou Flekken in Engeland een veelvoud van zijn huidige salaris kunnen verdienen. Door een bijzondere transferclausule zou de viervoudig international niet de hoofdprijs kosten. Zijn marktwaarde wordt geschat op zeven miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!