Nieuws

Ik weet dat Slot wel degelijk op een lijstje staat bij Tottenham Hotspur

"Ik weet dat Slot wel degelijk op een lijstje staat bij Tottenham Hotspur"

28-03-2023 14:25 Laatste update: 14:42
1

Arne Slot staat op een lijstje bij Tottenham Hotspur, weet Valentijn Driessen. De trainer van Feyenoord is voor het tweede jaar op rij bezig aan een goed seizoen en is in beeld om de ontslagen Antonio Conte op te volgen.

Afgelopen zondag viel het doek voor Conte bij Tottenham. De clubleiding van de Londenaren zag dat het elftal tegenvallende resultaten behaalde en ook deed de veelbesproken Italiaan enkele bijzondere uitspraken tijdens persconferenties en andere media-optredens. De huidige situatie resulteert in een zoektocht naar een opvolger en die zou wel eens in Rotterdam rond kunnen lopen.

"Ik weet dat hij op een lijstje staat bij Tottenham", openbaart Driessen in de Kick-off podcast van De Telegraaf. Slot zou wel pas aan het eind van het seizoen in beeld komen. "Voor het einde van het seizoen, niet tussentijds. Hij wil natuurlijk eerst kampioen worden bij Feyenoord en ver komen in de Europa League. Hij staat wel degelijk op het lijstje bij Tottenham. Ik denk dat dat een geweldige uitdaging voor hem zou zijn om daar aan de gang te gaan."

Mocht Slot kampioen worden met Feyenoord, dan staat hem een moeilijke afweging te wachten. De oefenmeester uit Bergentheim kan er ook voor kiezen om de Champions League te gaan met zijn vertrouwde elftal, maar een kans bij een top-zes-club uit de Premier League komt ook niet elke dag voorbij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!