Nieuws

'NEC breekt in navolging van andere Eredivisie-clubs trainingskamp vroegtijdig af'

'NEC breekt in navolging van andere Eredivisie-clubs trainingskamp vroegtijdig af'

06-01-2022 13:17 Laatste update: 13:18

NEC wil vervroegd terugkeren van het trainingskamp in Spanje. De Nijmeegse club keert het liefst zo snel mogelijk terug naar Nederland, vanwege de coronarisico's.

De ploeg van Roger Meijer verblijft momenteel achter de gesloten poorten van het Golf Resort in Alhaurín El Grande. NEC zou zich tot en met zaterdag in de Spaanse zon voorbereiden op de tweede seizoenshelft, maar zet nu in op een zo vroeg mogelijk vertrek. Volgens het Algemeen Dagblad vindt de club het niet verantwoord om in Andalusië te blijven, gezien de coronarisico's.

Door de beslissing vervalt ook de oefenwedstrijd tegen Hamburger SV, die aanstaande vrijdag gepland stond. NEC is in navolging van Ajax de tweede Eredivisie-club die vroegtijdig terugkeert van het trainingskamp. Feyenoord en PSV bleven eerder al in Nederland achter, terwijl er kampen in Spanje belegd zouden worden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!