Transfernieuws

'Chelsea wil zwaar geblesseerde Chilwell vervanger en komt uit bij Dest'

'Chelsea wil zwaar geblesseerde Chilwell vervanger en komt uit bij Dest'

06-01-2022 12:57 Laatste update: 16:06

Sergiño Dest staat in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea. De vleugelverdediger komt onder trainer Xavi amper aan spelen toe. FC Barcelona staat open tegenover een vertrek van de Amerikaan.  

Diario SPORT verzekert dat Chelsea een poging gaat wagen de international van de Verenigde Staten te contracteren. Een eerst toenadering heeft de Engelse club volgens het Spaanse medium al gedaan in Camp Nou. De Londenaren zijn op zoek naar een vervanger voor de zwaar geblesseerde Ben Chilwell, die dit seizoen niet meer in actie kan komen.  

Over een gebrek aan belangstelling heeft Dest niet te klagen. De krant meldt dat ook Bayern München belangstelling heeft in de rechtsback, maar lijken achter het net te vissen. The Blues hebben op dit moment de beste papieren hebben voor de voormalig Ajacied, die afgelopen zomer nog voor 21 miljoen euro van Amsterdam naar Catalonië verhuisde.  

Door de rentree van oudgediende Dani Alves lijkt het uitzicht op speeltijd alleen maar kleiner te worden voor Dest. FC Barcelona staat gezien de noodlijdende financiële positie welwillend tegenover een vertrek. Het is niet duidelijk of de 21-jarige verdediger zelf openstaat voor een transfer naar de Premier League

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!