Nieuws

'El Clásico op de tocht voor Courtois, Belg keert met blessure terug naar Madrid'

'El Clásico op de tocht voor Courtois, Belg keert met blessure terug naar Madrid'

26-03-2023 13:19 Laatste update: 13:25

Zorgen voor Real Madrid in aanloop naar El Clásico. Thibaut Courtois heeft de Belgische ploeg verlaten door een blessure aan zijn bovenbeen.

Over anderhalve week staat El Clásico op het programma voor Real. De Madrilenen moeten een achterstand zien weg te poetsen, maar moeten dat wellicht doen zonder doelman Courtois. De Belgische bond bevestigt dat de Belg een blessure heeft opgelopen en als voorzorgsmaatregel terugkeert naar Madrid. Naar verluidt zou het gaan om een blessure aan zijn adductoren, de spieren aan de binnenzijde van het bovenbeen.

Of de paniek groot is in Madrid is nog maar de vraag. Aangezien het gaat om een voorzorgsmaatregel kan het zijn dat de doelman met enkele dagen rust weer opknapt. Het duel met Duitsland moet de Belg in ieder geval wel laten schieten. Afgelopen vrijdag stond Courtois nog onder de lat tegen Zweden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!