Nieuws

'Roma stuurt aan op hernieuwde huurdeal Wijnaldum, blessuregevoeligheid probleem'

'Roma stuurt aan op hernieuwde huurdeal Wijnaldum, blessuregevoeligheid probleem'

26-03-2023 09:19 Laatste update: 09:37

AS Roma twijfelt aan het definitief overnemen van Georginio Wijnaldum. De Nederlander wordt dit seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain, maar kwam door zijn blessure nog maar weinig in actie.

Wijnaldum kende een moeizaam begin bij Roma. De Nederlander raakte in zijn eerste weken bij de club geblesseerd en moest daardoor onder het mes. De middenvelder miste het WK in Qatar en maakt nu pas wekelijks minuten voor de Romeinen. Roma kan Wijnaldum voor acht miljoen euro definitief overnemen, maar Corriere della Sera stelt dat zijn blessuregevoeligheid roet in het eten kan gooien. Roma zou namelijk aansturen op een verlengde huurperiode in plaats van de transfersom op tafel te leggen.

Een huurdeal lijkt onwaarschijnlijk aangezien het contract van Wijnaldum in de zomer van 2024 afloopt. Het medium stelt daardoor dat Roma zal vragen of PSG het contract van de routinier wil verlengen en hem daarna voor een extra jaar wil verhuren. Met Roma neemt Wijnaldum het over enkele weken op tegen zijn jeugdliefde Feyenoord in de Europa league.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!