Nieuws

Boskamp zag uiterst slecht Oranje: 'Geen excuses zoeken, want die zijn er niet'

Boskamp zag uiterst slecht Oranje: 'Geen excuses zoeken, want die zijn er niet'

26-03-2023 08:49

Jan Boskmap heeft geen goed woord over voor het Nederlands elftal na het 4-0 verlies tegen Frankrijk. De voormalig prof zag Oranje door de ondergrens heen zakken.

Nederland ging in het Stade de France hard onderuit. De ploeg van Ronald Koeman kon geen vuist maken tegen Les Bleus, zo zag ook Boskamp. "Sjonge jonge, wat waren ze slecht. Even waardeloos als de kipkerrie die vijf spelers slecht was bekomen", zegt Boskamp in gesprek met Het Belang van Limburg. "Dat spul zat duidelijk ook bij de rest nog in hun systeem. Maar ze moeten geen excuses zoeken, want die zijn er niet."

Boskamp deelde de mening van menig ander dat Nederland van geluk mag spreken dat het bij 'slechts' vier tegendoelpunten bleef. "Op elke positie en in elk aspect van het spel werden ze weggeblazen door Frankrijk. Ik zag geen enkele speler die een aanvaardbaar niveau haalde. Ze mogen nog van geluk spreken dat de Fransen niet hebben doorgeduwd, want dan had het nog véél pijnlijker kunnen worden. Het was werkelijk niet om aan te gluren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!