Nieuws

'Scandinavische clubs strijden om handtekening van Ajax-talent Jensen'

'Scandinavische clubs strijden om handtekening van Ajax-talent Jensen'

06-01-2022 11:41 Laatste update: 15:59

Het Deense voetbaltijdschrift TipsBladet meldt dat Scandinavische clubs geïnteresseerd zijn om Victor Jensen van Ajax over te nemen. Het gaat om het Noorse Rosenborg BK en het Zweedse Malmö FF.  

Afgelopen woensdag ontbrak Jensen op de training bij Ajax. Het is niet duidelijk of dat wegens een blessure was, of een coronabesmetting. Een aantal maanden geleden vertelde de talentvolle middenvelder datzelfde medium nog dat hij mogelijk wilde vertrekken bij de Amsterdammers wanneer kansen in de hoofdmacht uitblijven. 

De Noorse journalist Joakim Johansen weet dat Rosenborg bereid is om ongeveer één miljoen euro neer te tellen voor Jensen. Tot nu toe kwam de 21-jarige Deen tot drie optredens in de hoofdmacht van Ajax. In de Keuken Kampioen Divisie reikte Jensen tot 59 duels namens Jong Ajax waarin hij veertien keer doel trof en zeven keer als aangever fungeerde.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!