Nieuws

Manchester United-aanvaller 'gefrustreerd': 'Ik heb met Ten Hag gesproken'

Manchester United-aanvaller 'gefrustreerd': 'Ik heb met Ten Hag gesproken'

25-03-2023 19:06 Laatste update: 19:06

Anthony Elanga komt onder Erik ten Hag minder aan spelen toe dan hem lief is bij Manchester United. De Zweedse aanvaller gaat binnenkort in gesprek met de club, maar tot dan zal hij hard blijven trainen.

Ondanks dat Elanga dit seizoen niet verzekerd is van een basisplaats bij Manchester United, kwam de aanvaller al 24 keer in actie dit seizoen. In totaal speelde de Zweed 675 minuten. Dat is voor Elanga niet genoeg. "Het is frustrerend", aldus de Zweeds international. "Het is belangrijk voor mij om te spelen. Ik ben op dit moment gefocust op Manchester United. Binnenkort ga ik praten met de club. Ik hou van de club, maar het is belangrijk dat ik aan spelen toekom."

Elanga komt onder Ten Hag minder in actie dan bij de vorige managers. Toch is de band met de Haaksberger niet slecht. "Ik heb met Ten Hag gesproken. Ik weet wat hij van me verwacht en ik kan alleen maar doorgaan met hard trainen."

De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2026 bij The Mancunians. Clubs als Everton FC en Borussia Dortmund toonde eerder interesse, waardoor een vertrek niet uitgesloten lijkt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!